Dames menu 90,00 (all-in)

Wat je van ons kunt verwachten

Onze stylisten ontwikkelen jouw nieuwe look!

 • Ontvangst
 • Diagnose en advies
  Hierbij kijk je samen met onze expert welke look het beste bij je past en wat de behoeftes zijn van jouw haar en hoofdhuid.
 • Massage
  Na de diagnose en het advies starten we een heerlijk wasmassage in onze afgesloten ruimte welke zorgt voor een unieke rustgevende beleving, het ultieme moment voor jezelf.
 • Het creëren van jouw nieuwe look
  We beginnen aan met het creëren van jouw nieuwe look, knippen snijden, uitdunnen, effileren alles wat nodig is om tot het gewenste resultaat te komen. Een goede basis in haar zorgt voor makkelijk handelbaar haar.
 • Stylen
  Bij het föhnen en finishen kortom het stylen van je haar komt alles samen, de look zoals vooraf besproken komt tot leven. Zo ontstaat jouw nieuwe look welke jij wil dragen en waar je mee gezien wil worden.
 • Stylingsadvies en tips voor thuis.
  Mooi haar moet natuurlijk thuis ook mooi blijven, verzorgd worden en makkelijke handelbaar zijn. Na het finishen bespreken we met jou hoe je dit het beste kan doen en welke producten je hier het best voor zou kunnen gebruiken. Mooi en gezond haar stopt namelijk niet bij onze voordeur.

Bij dit arrangement uniek voor jou op maat gemaakt is een Kérastase bad* inbegrepen. Dus geen verrassingen bij het afrekenen.

* Bij de producten van Kérastase wordt er niet gesproken over een shampoo maar over een bad. Dit is een luxe shampoo, extreem verzorgend en voor ieder haar type is er een bad op maat. Dit bad t.w.v. €25,50 zit enkel inbegrepen bij het menu als het vooraf online afgerekend wordt.

Boek nu

Lock-down verlengd tot en met dinsdag 9 februari. 

Alle salons in Nederland zijn verplicht gesloten tot en met dinsdag 9 februari vanwege de Covid-19 pandemie. Dit houdt in dat ook wij aan deze eis moeten voldoen en dat onze stylisten niet mogen werken.

Voordat wij alle geplande afspraken opnieuw kunnen inplannen wachten wij eerst de persconferentie af welke vooraf gaat aan dinsdag 9 februari. Deze persconferentie zal plaatsvinden op dinsdag 2 februari.

Je hoeft dus verder niets te doen, wij nemen contact met jou op om je afspraak opnieuw in te plannen.

Vanwege de tijdelijke sluiting van de salon zullen wij beperkt bereikbaar zijn en is ons online afspraken systeem net zoals de salon gesloten.

Mocht je eventueel vragen hebben dan kan je ons altijd bereiken via info@burnys.nl of via onze social media kanalen Facebook of Instagram @burnyshair

We hopen je vanaf woensdag 10 februari weer te mogen begroeten.

Team BURNYS