Heren menu 60,00 (all-in)

 

Wat je van ons kunt verwachten

Onze stylisten ontwikkelen jouw nieuwe look!

 • Ontvangst
 • Diagnose en advies
  Hierbij kijk je samen met onze expert welke look het beste bij je past en wat de behoeftes zijn van jouw haar en hoofdhuid.
 • Massage
  Na de diagnose en het advies starten we een heerlijk was massage in onze afgesloten wasruimte welke zorgt voor een unieke rustgevende beleving, het ultieme moment voor jezelf.
 • Het creëren van jouw nieuwe look
  We beginnen aan met het creëren van jouw nieuwe look, knippen snijden, uitdunnen, effileren alles wat nodig is om tot het gewenste resultaat te komen. Een goede basis in haar zorgt voor makkelijk handelbaar haar wat keer op keer makkelijk zelf te stylen is.
 • Stylen
  Nadat we de basis van jouw nieuwe look gecreëerd hebben gaan we het haar stylen. Zo ontstaat de look die bij jouw past.
 • Stylingsadvies en tips voor thuis.
  Een mooie nieuwe stoere look moet natuurlijk thuis ook makkelijke handelbaar en te stylen zijn. Na het stylen bespreken we met jou hoe je dit het beste kan doen en welke producten je hier het best voor zou kunnen gebruiken.

Makkelijk en stoer haar stopt namelijk niet bij onze voordeur.

Bij dit herenarrangement voor jou op maat gemaakt, is een Kérastase bad* voor thuisgebruik inbegrepen. Dus geen verrassingen bij het afrekenen.

* Bij de producten van Kérastase wordt er niet gesproken over een shampoo maar over een bad. Dit is een luxe shampoo, extreem verzorgend en voor ieder haar type is er een bad op maat. Dit bad t.w.v. €25,50 zit enkel inbegrepen bij het menu als het vooraf online afgerekend wordt.

Boek nu