Volledig kleurmenu 275,00 (all-in)

Wat je van ons kunt verwachten

Onze color experts maken de kleur en kleurcombinaties die jouw nieuwe look uniek maken!

 • Ontvangst
 • Diagnose en advies
  Hierbij kijk je samen met onze color expert welke kleur en look het beste bij je past en wat de behoeftes zijn van jouw haar en hoofdhuid.
 • Smartbond
  Het supplement Smartbond is standaard inbegrepen bij dit kleur menu. Smartbond van L’Oréal Professionnel zorgt er voor dat het haar gevoed en beschermd wordt tijdens het kleurproces.
 • Kleuren
  We starten het creëren van jouw nieuwe look met het aanbrengen van de kleur en kleurverdelingen, afhankelijk van welke techniek er gebruikt wordt.
  Tijdens het inwerken van de kleur kan je gebruik maken van ons supersnelle wifi netwerk om lekker je social media te checken of online de krant te lezen en dat natuurlijk onder het genot van heerlijke verwennerijen.
 • Massage
  Na het inwerken van je kleur spoelen we de verfrestanten uit en starten we een heerlijk was massage in onze afgesloten ruimte welke zorgt voor een unieke rustgevende beleving, het ultieme moment voor jezelf.
 • Fusio dose treatment
  Het Kérastase fusiodose treatment zal als afsluiting bij de massage zorgdragen voor een extra boost aan je haar. Deze voedende injectie zal naar de unieke behoefte van jouw haar samengesteld worden.
 • Het creëren van jouw nieuwe look
  We beginnen met het creëren van jouw nieuwe look, knippen snijden, uitdunnen, effileren alles wat nodig is om tot het gewenste resultaat te komen. Een goede basis zorgt voor makkelijk handelbaar haar wat keer op keer goed valt.
 • Stylen
  Bij het föhnen en finishen kortom het stylen van je haar komt alles samen, de look zoals vooraf besproken komt tot leven en de kleuren zullen je nieuwe look versterken. Zo ontstaat er een nieuwe look waar je mee gezien kunt worden.
 • Stylingsadvies en tips voor thuis.
  Mooi haar moet natuurlijk thuis ook mooi blijven, goed verzorgd worden en makkelijke handelbaar zijn. Na het finishen bespreken we met jou hoe je dit het beste kan doen en welke producten je hier het best voor zou kunnen gebruiken.

Het benodigde Kérastase bad voor thuisgebruik is in de menuprijs inbegrepen. Mooi en gezond haar stopt namelijk niet bij onze voordeur.

Het “FULL COLOR TREATMENT” is voor jouw op maat gemaakt, Het Kérastase bad voor thuisgebruik is inbegrepen zodat je de verzorging van je haar thuis voort kunt zetten. Geen verassingen bij het afrekenen.

* Bij de producten van Kérastase wordt er niet gesproken over een shampoo maar over een bad. Dit is een luxe shampoo, extreem verzorgend en voor ieder haar type is er een bad op maat. Dit bad t.w.v. €25,50 zit enkel inbegrepen bij het menu als het vooraf online afgerekend wordt.

Boek nu

Lock-down verlengd tot en met dinsdag 9 februari. 

Alle salons in Nederland zijn verplicht gesloten tot en met dinsdag 9 februari vanwege de Covid-19 pandemie. Dit houdt in dat ook wij aan deze eis moeten voldoen en dat onze stylisten niet mogen werken.

Voordat wij alle geplande afspraken opnieuw kunnen inplannen wachten wij eerst de persconferentie af welke vooraf gaat aan dinsdag 9 februari. Deze persconferentie zal plaatsvinden op dinsdag 2 februari.

Je hoeft dus verder niets te doen, wij nemen contact met jou op om je afspraak opnieuw in te plannen.

Vanwege de tijdelijke sluiting van de salon zullen wij beperkt bereikbaar zijn en is ons online afspraken systeem net zoals de salon gesloten.

Mocht je eventueel vragen hebben dan kan je ons altijd bereiken via info@burnys.nl of via onze social media kanalen Facebook of Instagram @burnyshair

We hopen je vanaf woensdag 10 februari weer te mogen begroeten.

Team BURNYS